Schoonheidsinstituut  Oudenaarde Maarkedal

Schoonheidsinstituut Oudenaarde

Waterstraat 77 - 9700 Oudenaarde

Uw persoonlijke schoonheidsconsulente :

Tel. 0477 77 77 77 of (enkel op afspraak)

mail@

 

 

Lichaamsverzorging

Stress, vermoeidheid, neerslachtigheid. Ontsnap even uit de dagelijkse sleur. Wij verwennen u graag met de producten van THALGO. Thalgo heeft zich laten inspireren door de Polynesische schoonheidsrituelen om aan uw zoektocht naar totale ontspanning en welzijn te kunnen beantwoorden.

Polynesia Spa Ritual :

Een reis over de Stille Oceaan. Een exotisch spa-ritueel. Elke tussenstop nodigt u uit de beautygeheimen uit Polynesië te ontdekken. Van deze reis komt uw lichaam gezuiverd, verkwikt en ontspannen terug.

Deze luxe behandeling start met een tussenstop op het vanille eiland Taha‘a : kokosnoot, wit zand van Bora Bora, zeezout en vanille uit Tahiti smelten samen tot een heerlijke, voedende scrub. We gaan door naar Bora Bora : een langzame en krachtige massage met monoï-olie en warme zandstempels doet u lichaam compleet ontspannen. We eindigen op het heilige eiland, Raiatea. Geniet van subtiele gouden pareltjes en de geur van Tiaré bloemen.

De prijs voor dit ritueel is 90€

Exotic Island Body Scrub :

Kokosnoot, wit zand van Bora Bora, zeezout en vanille uit Tahiti komen samen voor een zachte en fluwelige huid. Geniet van dit moment met de heerlijk voedende scrub die op uw huid smelt en laat u bedwelmen door de overheerlijke muskusachtige geur. Hierna volgt een warme douche. Nadien voelt uw huid zijdezacht en gehydrateerd aan.

Prijs : 35€

Mahana Massage :

Deze massage zal u helpen om de energiestroom te herstellen. Een langzame en krachtige massage met monoï-olie en warme zandstempels doet u lichaam compleet ontspannen. Dankzij de rustgevende geur van Tiaré is uw geest bevrijd van alle spanningen en uw lichaam ontspant zich geheel.

Prijs : 65€

Relaxerende verzorging met massage :

gun jezelf ook eens een moment van totale ontspanning. Ik bezorg je een moment zonder zorgen. Je lichaam wordt volledig tot rust gebracht.
De prijs voor deze behandeling bedraagt 60€

Rugmassage :

als centraal deel van ons lichaam, vangt de rug veel spanning en stress op. Veel mensen ervaren spanningsklachten in het nek- en schoudergebied.
Een rugmassage bestaat uit strijkingen en intensieve knedingen, hierdoor worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen afgevoerd. De nekmassage heeft natuurlijk ook een ontspannend effect, waardoor de stress van het dagelijkse leven afneemt.
De prijs voor deze behandeling bedraagt 25€

Kaarsmassage :

de massagekaars is gemaakt op basis van een 100 % natuurlijke was zonder paraffine. De natuurlijke ingrediënten als sheabutter, avocado- en jojoba-olie gaan de huid hydrateren, verzachten en streelzacht maken.
De speciale samenstelling zorgt ervoor dat de olie niet te heet wordt en niet wasachtig aanvoelt. Met de gesmolten kaarsolie is het daardoor mogelijk om het direct op het lichaam aan te brengen en te genieten van de olie die ontstaat. Uw huid voelt daarna heerlijk zacht en soepel aan. Pure verwennerij voor het lichaam !
De prijs voor deze behandeling bedraagt 65€

Striemen behandeling

Striemen komen meestal voor waar de huid het meest gespannen is, namelijk op de buik, binnenkant van de dijen,...
De striemenbehandeling bevat mineralen, sporenelementen en zeealgen die zorgen voor de activering van de celstofwisseling : laag per laag laten we de huid vervellen tot we op een nieuwe, gezonde huidlaag komen. De beste resultaten worden bereikt in kuurvorm.
De prijs voor deze behandeling bedraagt 130€ (incl. doos ampullen)

Naast de ontspannende lichaamsbehandelingen biedt ook oplossingen voor ontsierende huidproblemen zoals littekens, enz.


Schoonheidsinstituut Oudenaarde

Waterstraat 77 - 9700 Oudenaarde
Tel. 0477 77 77 77 of 055 71 11 11
Gesloten op zondag en maandag
Schoonheidsinstituut Oudenaarde